Palvelumme ja tuotteemme

Ekologinen ja toimiva vesihuolto takaa sujuvan arjen

Laadukas talousvesi, toimiva  viemäröinti sekä jäteveden tehokas pumppaaminen ja puhdistaminen ovat turvallisen arjen ja kilpailukykyisen yritystoiminnan kulmakiviä.

Tarvitsemme kaikki puhdasta vettä – pidetään siis veden toimivasta saannista yhdessä huolta.

Tutustu palveluihimme ja kysy kilpailukykyistä tarjousta.

Vesilaitosrakentaminen

Osaamisemme ytimessä on vesilaitosrakentaminen, ja teemme hartiavoimin töitä turvataksemme puhtaan veden saannin jokaiseen kotiin. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja aina järjestelmien osatoimituksista, huolloista ja saneerauksista kokonaistoimituksiin. Asiakkaitamme ovat vedenpumppaamot ja jätevesilaitokset ympäri Etelä-Suomea. Tutustu tästä toteuttamiimme vesilaitosrakentamisen projekteihin.

Puhtaan veden ammattilaiset palveluksessasi

Vastuulliset ammattilaisemme työskentelevät huolellisesti ja aikataulussa, ja toteutamme asiakkaillemme huolellisesti räätälöityjä, kustannustehokkaita ratkaisuja. Meillä on laaja verkosto osaavia yhteistyökumppaneita, joten voimme taata asiakkaillemme oikean tekijän jokaiseen projektiin. Tarjoamme myös vesilaitosrakentamisen projektisuunnittelua ja ammattitaitoista johtamista. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja tavoittelemme yhä toimintavarmempaa, ekologisempaa ja kustannustehokkaampaa vesihuoltoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Luonnonvesipumppaamot

Rakennamme ja toimitamme tilauksesta luonnonvesipumppaamoita, joiden tehokas ja ekologinen järjestelmä tuottaa suodatettua vettä kuntien ja kaupunkien katujen pesuun ja viheralueiden kasteluun. Vesi puhdistetaan huolellisesti, jolloin se ei esimerkiksi värjää katukiviä tai tiemerkintöjä. Luonnonvesipumppaamo säästää vuositasolla miljoonia litroja kuntalaisten hanavettä, kun kasteluvetenä voidaan tehokkaasti hyödyntää makeaa luonnonvettä.

Pumppaamot ja vedenottamot säästävät luontoa ja kukkaroa

Luonnonvesipumppaamon vesi voidaan ottaa esimerkiksi järvestä, joesta, lammesta tai muusta luonnonveden lähteestä. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, kun haluat lisätietoja luonnonvesipumppaamon mahdollisuuksista, kustannuksista ja säästöistä. Räätälöimme jokaisen pumppaamon suunnitelmasta käyttövalmiiksi.

Tutustu tästä toteuttamiimme luonnonvesipumppaamoihin.

Viikko- ja seisokkihuollot

Puhdasvesilaitosten ja jätevesilaitosten moitteeton toimintakunto ja mahdollisimman tehokas ja varma toimivuus on ensiarvoisen tärkeää, joten järjestelmän huoltaminen ja kunnossapito kannattaa suunnitella tarkasti. Teemme ammattitaidolla ja sopivassa aikataulussa kaikki asiakkaidemme toivomat huoltotyöt. Voit varata ajan huoltoon suoraan huoltokalenteristamme tai varauslomakkeelta.

Ota yhteyttä, kun haluat tärkempia tietoja viikko- ja seisokkihuolloista. Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme kustannustehokkaan palvelun.

Tuotteet

Suunnittelemme ja valmistamme koneita ja laitteita erilaisiin projekteihin teollisuuteen sekä vesihuoltolaitoksille. Valmistamme myös laitteiden korjauksiin ja muutoksiin tarvittavia osia.

Kuljettimet

Valmistamme esimerkiksi hihna-, kola- ja ruuvikuljettimia vesihuoltolaitoksille ja teollisuuteen sekä kuljetinratoja mekaaniseen metsäteollisuuteen sekä muuhun puunjalostusteollisuuteen.

Pumput

Olemme laadukkaiden Pasmatik-kuivalietepumppujen virallinen jälleenmyyjä. Lisäksi välitämme italialaisia Sydex siirto- ja annostelupumppuja teollisuuden ja vesihuollon erilaisiin tarpeisiin.

Mittatilaustuotteet

Meillä on nykyaikaiset konepajatilat ja monipuolinen laitekanta, joten erilaisten laitteiden ja rakenteiden valmistus onnistuu suunnittelusta toteutukseen joustavasti ja tehokkaasti.

Sulkuluukut

Valmistamme ja asennamme sulkuluukkuja vesilaitoksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Siirry takaisin sivun alkuun